×
StudentMag

Recept na studenou španělskou polévku. Osvěžte se a doplňte tekutiny

Španělská polévka recept

Parné letní dny přímo svádějí k různým ledovým, šťavnatým a svěžím pokrmům. Pokud se vám už vodní melouny zajídají, máme pro vás tip na polévku na španělský způsob, která se jí za studena, a na léto je tedy ideální.

Ingredience na dvě porce:

  • 2 rajčata
  • 1 zelená paprika
  • 1 stroužek česneku
  • 1 jarní cibulka
  • polovina okurky
  • bujón
  • olivový olej

Rajčata, papriku, jarní cibulku, česnek a oloupanou okurku nakrájejte na malé kousky. V hrnci uvařte bujón či libovolné koření, které máte rádi, a nechce vychladnout. Rozmixujte bujón s nakrájenou zeleninou. Do studené polévky kápněte trochu olivového oleje a nechte ji v ledničce ještě více vychladit.

TIP! V extrémně parných dnech servírujte s ledem.

Recept na studenou španělskou polévku. Osvěžte se a doplňte tekutiny
5 (100%) 1 hlas[ů]


Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.