Menu
StudentMag
Hlavní chod Snadné

Recept na smaženou rýži. Nevyhazujte zbytky, vykouzlete nové jídlo

Vendula Pazderová

Vendula Pazderová

Doba přípravy: 25 min

Dělali jste k obědu rýži a trochu jste to přehnali s množstvím? Nic nevyhazujte, s každým zbytkem se dá něco udělat. Vyzkoušejte smaženou rýži se zeleninou.

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

  1. Uvařte rýži.
  2. Na rozpáleném oleji osmažte nakrájenou zeleninu (pokud ji máte, začněte cibulí). 
  3. Přidejte tuňáka, tofu, vejce nebo cokoli jiného podle vašich chuťových preferencí a přisypejte už uvařenou rýži. 
  4. Vše promíchejte, dochuťte sójovou omáčkou. Jednoduchá a levná večeře je na světě.

Ohodnoťte tento recept:
0
Z magazínů CzechNetMedia

Píšeme i jinde

Právě čtete

Recept na smaženou rýži. Nevyhazujte zbytky, vykouzlete nové jídlo