Menu
StudentMag
Na svačinu Snadné

Recept: Rychlá jarní pomazánka s ředkvičkami

Lucie Hejduková

Lucie Hejduková

Doba přípravy: 10 min

Supermarkety a farmářské trhy s ovocem a zeleninou brzy zaplaví sklizeň ředkviček. Tato první jarní zelenina bohatá na vitamín C a B pomáhá zlepšit obranyschopnost a ochrání vás před nepříjemným jarním nachlazením.

Chcete-li zpestřit své obvyklé snídaňové menu nebo do jídelníčku zařadit vyváženou svačinu, rychlá ředkvičková pomazánka může být to pravé pro vás.

Suroviny

2 porce

Postup přípravy

  1. Ředkvičky důkladně očistěte a nakrájejte na drobné kostičky. 
  2. Vejce a šunku taktéž pokrájejte na menší kousky. 
  3. Ředkvičky, šunku i vejce smíchejte se sýrem cottage, osolte a opepřete podle chuti. 
  4. Pokud můžete, vmíchejte do směsi bylinky. Skvěle se hodí pažitka spolu s petrželkou.

Ohodnoťte tento recept:
5
Z magazínů CzechNetMedia

Píšeme i jinde

Právě čtete

Recept: Rychlá jarní pomazánka s ředkvičkami