Menu
StudentMag

Špagety a párky na jednom talíři? Jasně! Známe dva originální recepty

Přemýšlíte, jaký gastronomický výstřelek vyzkoušet? Máme pro vás dva recepty, se kterými se jen tak nesetkáte. Jejich příprava navíc zabere tolik času jako vaření obyčejných těstovin.

Špagetovo-párkoví šneci

Párky opatrně propíchněte špagetami. Budou-li se vám při tom lámat, předpíchněte párek nejprve párátkem. Výsledek vložte do vroucí vody a počkejte, dokud špagety nezměknou. Po vyndání z vody je obtočte kolem párku a voilà, šnek je na světě!

Špagetovo-párkové žížaly

Nakrájejte párky na tlusté plátky a skrz ukrojené strany je propíchněte několika špagetami. Opět ponořte do vroucí vody a vařte až do změknutí špaget.

Oba výsledné pokrmy můžete posypat strouhaným sýrem či pokapat kečupem. Doporučujeme podávat se zeleninovou oblohou.

Dobrou chuť!

Ohodnoťte tento recept:
0
Právě čtete

Špagety a párky na jednom talíři? Jasně! Známe dva originální recepty