Už vás nudí klasické české pomazánky a přemýšlíte, co netradičního si udělat k večeři? Vstupte do zemí Orientu a připravte si cizrnovou kaši neboli Hummus. Recept je jednoduchý, neskutečně rychlý a cenově velmi dostupný.
                    
                                    Postup přípravy
                                    - Konzervu cizrny vyklopte do mixéru, přidejte špetku soli, dva rozmačkané stroužky česneku (pro příznivce česneku může být samozřejmě stroužků více), přibližně jednu polévkovou lžíci vody a jednu až dvě polévkové lžíce Tahini pasty.
 - Všechny ingredience společně rozmixujte a podle vzniklé konzistence přidejte buď vodu (pokud konzistence bude moc tuhá), nebo pastu Tahini (pokud bude konzistence moc řídká). 
 - Servírujte na talířku nebo v misce, dozdobte olivovým olejem a červenou paprikou. Nejlepší je kaši podávat s arabským chlebem.