×
StudentMag

9 největších kuchařských katastrof, které rozbrečí hladového bakaláře

FOTO: Otevírání konzervy.
Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock.com

Kdybychom se uměli živit pránou, odpadla by z našeho života spousta stresu. Třeba ten stres z obracení palačinek. A tak podobně. Až půjde jíst prána s kečupem, jdeme do toho.

1. Palačinka versus těstová koule

Při otáčení palačinky se vám z ní udělají míchaná vajíčka. Až na to, že tohle jsou vajíčka míchaná s moukou. Mňam.

2. Kamenná, nikoli plechová konzerva

Některé konzervy jsou jako tajemná komnata. Otevřít by je dokázal asi jen Zmijozelův dědic.

3. Zapečetěná marmeláda

Ani zapečetěná sklenice s marmeládou nepotěší. Křičte na ni, mlaťte s ní o zem, nic nepomůže.

4. Zrající chleba

Jít hladový do chlebníku a najít jen plesnivý chleba, to je jako ztráta poslední životní jistoty.

Která jídla jsou horší než plesnivý chleba? 

8 gastronomických prasáren, které je schopen pozřít jen chudý student

5. Těstoviny v odpadu

Nic ale nenaštve tolik, jako když se vám těstoviny při slívání vyklopí do dřezu. Jasně, pokuste se je vyzbírat. Popáleniny na konečcích prstů jsou super.

6. Červíci

Nic není tak nechutné, jako kdy mouka ožije. Nebo instantní ovesná kaše. Nevíte, co to je, ale něco se v ní prostě hýbe.

7. Olej tvý mámy šedivý, stéká ti po tváři

Olej z pánve občas vyprskne. Blbý je, když přímo vám do obličeje.

8. Koření verze gigant

K pláči taky je, když vám do jídla spadne hrouda koření, která má tak 2×2 metry.

9. Těstovinový pudink

Zbyly vám nějaké těstoviny? Nezapomeňte do nich vmíchat olej. Jinak se vám z nich během několika hodin stane těsto ve tvaru hrnce. A to naštve.

Jak se Vám líbil tento článek?

Jak se Vám líbil tento článek?


Diskuse

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*


Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..